DET PERFEKTE STED TIL MOR OG FAR, PRINSESSER OG SUPERHELTE.

Rækkehusene i Skt. Jørgens Engen er tegnet af Ginnerup Arkitekter og opføres i to etager. I stueplan har I et stort åbent køkken alrum og adgang til husets private terrasse, hvor I kan nyde områdets fred og idyl. Alle boliger er naturligvis placeret med optimal udnyttelse af de omkringliggende omgivelser, udsigt og solforhold. Fra stuen fører den elegante, åbne trappe dig let til husets 1. sal.

 

Hvis du køber tidligt i processen, har du mulighed for at få indflydelse på bl.a. valg af trægulve, klinker, hårde hvidevarer (med undtagelse af emhætte) og køkkendesignlinje. 

Boliger til ethvert behov.

På husets første sal har I et stort, lækkert soveværelse med indbygget skabsvæg og fransk altan samt to dejlige værelser med plads til leg og liv. Her finder du også badeværelset med store, moderne klinker, indbyggede spots og skøn vaskesøjle. Der er naturligvis gulvvarme i alle husets rum, ligesom huset har et rummeligt gæstetoilet samt en god lys entre, som byder jer velkommen hjem.

 

Husene er klar til indflytning d. 1. november 2021. Priser fra kr. 2.695.000.

Husets hjerte er det store, lyse køkken, som i åben forbindelse med spiseplads og stue skaber perfekte rammer for nærvær og samvær med familien.