Tæt på det hele.

I Skt. Jørgens Engen bor du i gåafstand fra det pulserende byliv i Odense midtby, hvor du finder gågaden med masser af butikker, cafeliv og gode restauranter. Eller en masse kulturelle oplevelser i bl.a. Odeon, Kongens Have og Brandts. I Skt. Jørgens Engen er du tæt på alt. Du finder en masse gode børneinstitutioner og skoler lige i nærheden af din bolig, ligesom Østerbro kvarteret emmer af aktiviteter for familier med børn; f.eks. multibanen med alverdens muligheder for boldspil og scenen på Østre Plads, med koncerter, fortælleaftener, teater og lign.

 

Østerbro er en attraktiv del af Odense Centrum og en bydel med noget helt særligt at byde på. Området har gennemgået en større områdefornyelse med nye byrum, mødesteder og grønne åndehuller og mange nye initiativer og aktiviteter for bydelens beboere. Her er gode trafikforbindelser, med busstop lige uden for døren og kort adgang til den kommende letbane. Desuden er der gode forhold for de bløde trafikanter med bl.a. nedsatte hastigheder på Skt. Jørgens Gade og gode trafikforhold for gående og cyklister med nye, trygge stisystemer ind til City.

ØSTERBRO; ET GODT STED AT BO.

Østerbro er blevet en attraktiv del af Odense Centrum og en bydel med noget helt særligt at byde på. Området har gennemgået en større områdefornyelse, og mange nye initiativer og aktiviteter er skabt for bydelens beboere; hyggelige nye byrum og mødesteder med små pladser og grønne åndehuller. Her mangler der ikke noget, hvad enten du er til sport, kultur eller socialt samvær i dit nye nabolag.

Gourmetmad og indkøbsmuligheder.

I Skt. Jørgens Engen bor du i gåafstand til det pulserende byliv i Odense midtby, hvor du finder gågaden med masser af butikker, cafeliv og gode restauranter. Eller en masse kulturelle oplevelser i Odeon, Kongens Have og Brandts. Og er du til gourmetmad har Østerbro sin helt egen gourmet restaurant; Aro, som har til huse i et nedlagt maskinfabrik. Du har desuden busstop lige uden for døren og kort adgang til den kommende letbane.

Gode skoler og godt familieliv.

Østerbro kvarteret emmer af aktiviteter for familier med børn. Du finder bl.a. mange gode børneinstitutioner og skoler lige i nærheden af din bolig. Eller multibanen med alverdens muligheder for boldspil, scenen på Østre Plads med et hav af kulturelle arrangementer og Østerbros egen sommerfest med masser af aktiviteter for store og små. Desuden er der gode forhold for de bløde trafikanter med nedsatte hastigheder på Skt. Jørgens Gade og sikre forhold for gående og cyklister med trygge stisystemer ind til City.

VORES FORNEMSTE OPGAVE ER AT SKABE DET PERFEKTE STED TIL AT HOPPE I SENGEN.